dissabte, 16 d’octubre del 2010

Quin es el millor Antivirus?

Molta gent em pregunta quin es el millor Antivirus.

La meva opinió sempre es basa amb evidencies objectives. Des de fa molts anys que visito una Web on fan estudis de mercat de productes. La web es diu TopTenReviews (Enllaç de la pagina), i des de fa molt temps l'antivirus que surt guanyador es el Bitdefender.

Jo fa anys que el faig servir is us puc dir que estic encantat, i fins ara no he tingut cap problema amb virus ni altres malifetes.

Es especialment bo amb detectar també Spyware, Trojan, Worm, Malware, Rootkit.
També ens protegirà:
  • Firewall (tallafog), evita conexions entrants i sortints no autoritzades.
  • Correu electronic: Per exemple de Pishing (és una forma de correu electrònic no sol·licitat, que pretén obtenir informació confidencial mitjançant la suplantació de les pàgines d'accés a un servei de banca electrònica).Spam (Correu no desitjat)
  • Virus amb P2P( Emule, Ares, Torrent, ect)
  • Virus amb navegadors (Explorer, Firefox, etc).
  • Virus amb memòries USB (Al insertar una memòria et demana si vols analitzar-la per buscar virus, molt important)
  • Control de privacitat, per evitar que et robin les dades personals.
  • Control parental, per evitar que els nens naveguin en pagines perilloses o prohibides.
Molta gen es complica la vida buscant antivirus gratuïts o pirates, jo no ho recomano ja que molts cops aquest antivirus tenen un virus, i a sobre sempre tens que estar buscar com craquejar-los (piratejar-los) i perds molt temps.
Jo normalment compro a Internet una llicencia de un any per tres PC's i costa uns 6 € (Si he dit 6 €, menys que un menú), i si voleu 1 PC costa 4 €. Aquí teniu l'enllaç per comprar-lo a Ebay (USA): Enllaç per comprar Bitdefender Internet Security 3PC 1 Any.
Voldria aclarir que el que esteu comprant es la llicencia (un numero de llicencia que envien per e-mail, no envien disc ni caixa) i que us donaran una web per baixar-vos l'antivirus Bitdefender Internet Security (ull si teniu Windows 32 o 64 bits) i després amb el numero de llicencia podreu fer-lo servir i actualitzar-lo per un any.

En cas que tingeu qualsevol consulta podeu desarme un comentari al Blog, que jo contestaré.

Recordeu: Es millor prevenir que curar, i si a sobre te un bon preu, millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada